3 users online | 3 Guests and 0 Registered

Hvordan ændrer man udgangsfunktionen for relæmodulerne TXA20xx MANUELT?

Relæmodulerne TXA207/208 har dobbelt funktion hvor de enkelte kanaler kan indstilles til markise-/persiennedrift eller som alm. relæudgange. Som fabriksindstilling kører alle udgange markise-/persiennedrift.

Dette er af sikkerhedsmæssige årsager. Er modulet indstillet til at køre alle udgange separat og tilsluttes til en markisestyring vil der være risiko for at de to kanaler til motorstyringen begge vil være aktive og dermed beskadige motoren. I markise-/persiennedrift er de to kanaler blokeret mod at være aktive samtidig.

Udgangsfunktionerne for kanalerne kan enkeltvis ændres manuelt uden anvendelse af programmeringsværktøj (ETS).

Gør sådan: Tryk på knapperne på modulets front for de 2 kanaler, som ønskes ændret, i mindst 3 sek

Sidste opdatering:
Forfatter: :
Jens Skov
Revision:
Gennemsnitlig vurdering:0 (0 Votes)

Du kan ikke kommentere dette indlæg

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.